Accommodatie Kasteel
Sfeer en stijl
Het prachtige kasteel met authentieke Napoleon III- en Louis IV-inrichting, is gelegen op een uitgestrekt domein van 40.000m2, te midden van de rustgevende Ardennen.

Het kasteel, daterend van 1704, werd in 1919, na de Slag te Porcheresse (WO I), gedeeltelijk heropgebouwd. Binnenin bleef het oorspronkelijk karakter grotendeels behouden zodat elke bezoeker optimaal kan genieten van de prachtige ziel van het kasteel.

Het kasteel is ingericht met zorgvuldig uitgekozen authentieke meubels, schilderijen, tapijten, kroonluchters en andere decoraties in perfecte harmonie en balans.

Op he domein bevindt zich ook het koetshuis, enkel voor vakantie- en weekendverblijf. De inrichting op het domein is zo bepaald dat mochten er 2 verschillende groepen aanwezig zijn, ze elkaar niet storen. De reserveringen van het kasteel en het koetshuis worden enkel door Chateau Morreau beheerd, ter garantie van de ultieme privacy.

De inrichting, met zijn kasteelkenmerken en structuur verleent zich ideaal voor feesten, evenementen, seminaries en vakantieverblijven. De mooie natuur biedt de perfecte ontspanning en inspanning zoals wandelingen, fietstochten, mountainbike, jacht en andere outdoor activiteiten.

Het uitzicht vanuit het kasteel, weergeeft prachtig de natuurlijke omgeving van de groene weidlanden van het domein en de uitgestrekte bosrijke Ardense wouden.

Directe Omgeving
Ardennen
Het kasteel lig in het dorpje Porcheresse, waar rust en natuur centraal staan.

De typische Ardense wouden en groene heuvelachtige weides vormen het adembenemend decor bij het kasteel en het koetshuis dat beiden aan het domein van 40.000m2 toebehoren.

Gelijkvloers
Napoleon III-stijl
De statische centrale inkomhal verleent toegang tot onder andere de traphal met authentiek glasraam.

Er zijn 4 grote ruimtes, zoals de ridderzaal met zijn barokke meubels, de bibliotheek in Napoleon III-stijl, de grote eetzaal en de gezellige zitkamer met TV. Een sterke wifi is beschikbaar.

Het 2e Verdiep
Standaardkamers
Op het bovenste verdiep bevindt zich nog een extra luxekamer en 5 standaardkamers, telkens voor 2 personen.

Er zijn nog 2 extra 1 persoons kamers. Deze etage heeft 6 douches en 6 toiletten.

Souterrain
Kasteel kelder
In de kelderverdieping bevindt zich een grote goed uitgeruste keuken, ideaal voor grote groepen.

In een aparte ruimte kan je heerlijk ontspannen in grote douche.

Er is een extra ruimte met douches, wastafels en wc voor de sportliefhebbers.

Het 1e Verdiep
Luxe slaapkamers
Op het eerste verdiep, bevinden zich zoals in alle kastelen, de meest romantische stijlvolle luxe slaapkamers met prachtige authentieke meubels.

Deze etage telt 5 ruime slaapkamers en 2 apparte badkamers met elk een toilette en een douche.

Catering
Avondmaal
Om onze gasten een extra ontspannen gevoel te geven wordt het kasteel altijd verhuurd met aangepaste catering (Avondmaal).
SAMENVATING KASTEEL

INDEELING

delimiter image

Woonoppervlakte: 600m2

Grondoppervlakte: 40000m2

Kasteel: 2 verdiepingen, vrijstaand. Origineel bouwjaar 1704.

Kamers: 5 grote romantische slaapkamers, 5 standaard slaapkamers, 2 één-persoonskamers,

Sanitair: Kelder: 2 douches, 2 toiletten. Gelijkvloers 4 toiletten. Eerste verdiep: 2 douches & 2 toiletten. Tweede verdiep: 5 douches, 5 toiletten.

Inrichting: authentieke meubels, mooie schilderijen, wandtapijten en decoratie

Aankomst uur: wordt bij uw reservatie bepaald


SAMENVATING KASTEEL

INDEELING

delimiter image