Accommodatie Koetshuis
Rustieke-inrichting
Het prachtige koetshuis bijhorend aan het kasteel met zijn rustieke-inrichting, is gelegen op een uitgestrekt domein van 40.000m2, te midden van de rustgevende Ardennen.

Het koetshuis, daterend van 1706 ,werd in 1919, na de Slag te Porcheresse (WO I), gescheiden van het kasteel doordat de stallen werden afgebroken. Binnenin bleef het oorspronkelijk karakter grotendeels behouden zodat elke bezoeker optimaal kan genieten van de prachtige oorsprong van het koetshuis.

Na WOI werd het koetshuis gebruikt als ambachtelijk atelier voor handgemaakte regenkledij (impermeabel). In de 20ste eeuw bevond er zich een klein brood en banketwinkeltje. Hiervan zijn nog restanten aan de buitengevel zichtbaar.

Op he domein bevindt zich ook het kasteel, voornamelijk voor seminaries, bedrijfsfeesten en privé feesten. De inrichting op het domein is zo bepaald dat mochten er 2 verschillende groepen aanwezig zijn, ze elkaar niet storen. De reserveringen van het kasteel en het koetshuis worden enkel door Chateau Morreau beheerd, ter garantie van de ultieme privacy.

De inrichting, van het koetshuis verleend zich ideaal voor vakantieverblijf voor groepen tot 10 à 12 personen Het gelijkvloers is volledig beschikbaar als ontspanningsruimte, leef- en keukengedeelte. Op het eerste verdiep bevinden zich 5 aparte slaapkamers, sanitair en een heerlijke ontspannende sauna.

Het zicht vanuit het koetshuis geeft onmiddellijk dat ontspannend effect. Het uitzicht weergeeft prachtig de natuurlijke omgeving van de groene weilanden van het domein en de uitgestrekte bosrijke Ardennese wouden.

De mooie natuur biedt de perfecte combinatie van ontspanning en inspanning zoals wandelingen, fietstochten, mountainbike, jacht en andere outdoor activiteiten.

Hotspot image
Kamers
Directe Omgeving
Ardennen
Het koetshuis lig in het dorpje Porcheresse, waar rust en natuur centraal staan.

De typische Ardennese wouden en groene heuvelachtige weides vormen het adembenemend decor bij het kasteel en het koetshuis dat beiden aan het domein van 40.000m2 toebehoren

Het 1e Verdiep
Ruime kamers
Op het 1ste verdiep bevinding zich nog 6 ruime lichte 2-persoonskamers met elk een eigen lavabo, en 2 kamers hebben een eigen douche. In de 6de ruimte bevindt zich een ruime douche en ontspannende sauna met haardkachel.

Aan elke zijde van het verdiep bevindt zich een toilet.

Gelijkvloers
Ruime keuken
Op het gelijkvloers bevinden zich de ruime gezellige open keuken en aangename living in rustieke stijl.

Daarnaast zijn er nog 2 ontspanningsruimtes beschikbaar en de traphal.

Aankomst en vertrektijden:

Weekend :
Aankomst vrijdag vanaf 16u, vertrek zondag voor 13u
Lang weekend :
Aankomst 16u – 13u, vertrek voor 10u (Neem contact voor aanvraag)
Midweek :
Aankomst 16u -13u, vertrek voor 10u
Toeristenbelasting 2 Euro per pers per nacht
Verbruik water, electra, verwarming 45 euro per dag.
Opkuis 90 euro
Wellness
Keuken – Salon – Biljartzaal
SAMENVATING KOETSHUIS

Indeeling

delimiter image