Sfeer en Stijl

Het kasteel, daterend van 1704, werd in 1919, na WO I, gedeeltelijk heropgebouwd. Binnenin bleef het oorspronkelijk karakter grotendeels behouden zodat elke bezoeker optimaal kan genieten van de prachtige ziel van het kasteel.

Samenstelling

De statische centrale inkomhal verleent toegang tot de traphal met authentiek glasraam en de 4 grote ruimtes, zoals de ridderzaal, de bibliotheek, de eetzaal en de zitkamer. Op het 1e en 2e verdiep bevinden zich de mooie romantische stijlvolle slaapkamers.

Directe Omgeving

Het kasteel lig in het dorpje Porcheresse, waar rust en natuur centraal staan. De typische Ardense wouden en groene heuvelachtige weides vormen het adembenemend decor bij het kasteel en het koetshuis dat beiden aan het domein van 40.000m2 toebehoren.

Inrichting

De inrichting, met zijn kasteelkenmerken en structuur verleent zich ideaal voor feesten, evenementen, seminaries en vakantieverblijven. De mooie natuur biedt de perfecte ontspanning en inspanning zoals wandelingen, fietstochten, mountainbike, jacht en andere outdoor activiteiten.

 • FEESTEN
  Een afgelegen romantisch kasteel op een prachtig natuurlijk domein

  Een afgelegen romantisch kasteel op een prachtig natuurlijk domein is de droom van ieder bruidspaar, familie of feest comité om er een fantastisch feest door te brengen.

 • EVENEMENTEN
  Prachtig decor voor bedrijfsevenementen en verenigingsactiviteiten

  In het kader van bedrijfsevenementen en verenigingsactiviteiten zorgt de prachtige natuur, het kasteel en het koetshuis voor een prachtig decor, binnenin en buiten voor het organiseren van sport- en vrijetijdsactiviteiten, Company Days en andere bedrijfsevenementen.

 • SEMINARIE
  Een prachtig uniek authentiek kader in pure privacy

  Een prachtig uniek authentiek kader in pure privacy, voor seminars, bedrijfsvergaderingen, workshops en training, omringd door de schoonheid van de natuur, met excellente services, zorgt voor het ideale cachet dat het succes van uw dag tot een hoog niveau brengt.

 • VAKANTIEVERBLIJF
  Het kasteel is ideaal als vakantieverblijf voor families en vrienden

  Het kasteel is ideaal als vakantieverblijf voor families en vrienden. Daar het gebouw telkens aan 1 groep verhuurd wordt heeft u alle privacy die een hotel u niet kan bieden. De romantische slaapkamers, de authentieke sfeer en de pure rust van de omgeving brengen uw gasten bij aankomst direct in een opgewekte ontspannen sfeer.

Image module

EEN PRACHTIG KASTEEL
TE MIDDEN VAN DE ARDENNEN

Sfeer en stijl

Het prachtige kasteel met authentieke Napoleon III- en Louis IV-inrichting, is gelegen op een uitgestrekt domein van 40.000m2, te midden van de rustgevende Ardennen. Het kasteel, daterend van 1704, werd in 1919, na de Slag te Porcheresse (WO I), gedeeltelijk heropgebouwd. Binnenin bleef het oorspronkelijk karakter grotendeels behouden zodat elke bezoeker optimaal kan genieten van de prachtige ziel van het kasteel. Het kasteel is ingericht met zorgvuldig uitgekozen authentieke meubels, schilderijen, tapijten, kroonluchters en andere decoraties in perfecte harmonie en balans.

Image module
0
1 uur van Brussel
130 km
0
4 Hectare prive domein
Puur natuur
0
Kamers
Kasteel overnachting
0
Kasteel Anno
Prachtig lokatie
La maison des papillon
Gite tot 12 pers
425
Het prachtige koetshuis bijhorend aan het kasteel met zijn rustieke-inrichting, is gelegen op een uitgestrekt domein van 40.000m2, te midden van de rustgevende Ardennen.
 • Vanaf 425 euro per nacht voor 12 pers.
Info & Boeking
Chateau Morreau
B&B
160
Een afgelegen romantisch kasteel op een prachtig natuurlijk domein is de droom van ieder bruidspaar, familie of feest comité om er een fantastisch feest door te brengen.
 • Vanaf 160 euro per kamer met ontbijt.
Info & Boeking
Evenementen
Evenementen, Company Days & feesten
Het kasteel, het koetshuis en het domein kunnen in zijn geheel gehuurd worden voor feesten, Company Days of evenementen tot 100 personen.
Het domein met zijn gebouwen kan gehuurd worden enkel als locatie of met al de diensten die nodig zijn om uw evenement/feest tot een onvergetelijk succes te maken.
 • Voor prijzen en mogelijkheden neem contact
Info

Bevindingen van onze klanten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
delimiter image
NUTTIGE INFORMATIE

Blijf op de hoogte

delimiter image
WELKOM OP HET KASTEEL

Kom ons vinden en geniet van geweldige tijd.

delimiter image

Welkom bij Chateau Morreau! We zijn altijd blij om u te ontmoeten in een ontspannen sfeer.

Adres: Rue Laloux 19 –  6929 Porcheresse Daverdisse – België

Maatschappelijke zetel:  Orgenta bvba – Bollostraat 124 – 3140  Keerbergen – België

BTW NR: BE 0644 544 610

Phone: (0032) 0478 19 47 12

Email: info@chateaumorreau.com

CONTACT

Voor meer informatie neem gerust contact

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht